2016. szeptember 28-án reggel 9-órakor átvették ajándékutalványukat azok a szerencsés nyertesek, akik az Egyetemi Sport Nemzetközi Napján teljesítették a Campus 3 próbát. A Campus 3 próba teljesítéséhez a vállalkozó kedvűeknek 10 darab fekvőtámaszt, 20 darab pingpong dekázást, és 30 darab ugrálókötelezést kellett végezniük. A résztvevők között 3 darab ajándékutalványt sorsoltak ki a szervezők. A szerencsés nyertesek közül ketten, Kóródi Bettina és Suszta Domos már kézhez is kapták az utalványt.

„Nagyon élveztem a sportnapot, főleg a focimeccseket. Magam, mint lány, sajnos nem játszhattam. De a főzésnél szinte mindenki beleadott apait, anyait. Remek ételek készültek el aznap estére. Örülök, hogy az egyik utalványt én nyerhettem, még soha nem nyertem ilyet azelőtt. Szerintem cipőre, meg melegítő felsőkre fogom elkölteni, főleg a hideg időben jó hasznát veszem a pulóvereknek." – nyilatkozta Bettina.

A másik szerencsés nyertes Suszta Domos elmondta, hogy nagyon jól érezte magát a sportnapon. Ugyan csapatuk a fociban nem nyert, de ez nem szegi kedvét, hiszen jövőre szerinte biztosan az első három helyezés egyikét fogják megszerezni.

„ A sütés-főzés volt a legjobb a délutánban! Az ajándékutalványból meg cipőt szeretnék vásárolni.” – mondta Domos

Vámosi Adrián nem volt jelen az átadáskor, ő az ajándékutalványát bármikor felveheti a Dunaújvárosi Egyetem Sportirodájában.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!