Forrás: Felvi.hu

 

„Megkezdődött a jelentkezések feldolgozása

A jelentkezési időszak lezárása után megkezdődik az adatok feldolgozása, kiépül a felvételi eljárás központi nyilvántartása. Áprilistól lesz újra dolga a felvételizőknek: az E-felvételi felületét a tavaszi ügyintézési időszakban is figyelemmel kell kísérniük.

 

A jelentkezési, illetve hitelesítési határidőt követően elkezdődik az E-felvételiben rögzített adatok és feltöltött dokumentumok feldolgozása, amikor az adatfeldolgozó munkatársak is átnézik az adatbázisban szereplő adatokat, illetve dokumentumokat.

 

A felvételi eljárás menetrendje szerint legkésőbb április 19-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra.

 

Ekkortól az E-felvételiben lehet nyomon követni a rögzített adatokat, ellenőrizni a feltöltött dokumentumok feldolgozottsági státuszát, valamint itt lehet majd látni a vizsgaeredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot.

 

Az ügyintézési időszak 2021. július 8-ig tart majd.”