Ha szeretnél a tanulás mellett pénzt és munkatapasztalatot gyűjteni, akkor a duális képzés neked való! Több információt találsz cikkünkben!

A Dunaújvárosi Egyetemen számos lehetőség van a duális képzés elvégzésére. Nem kisebb partnerek várják lelkes munkaerőiket, mint a MÁV Zrt., az MVMI Informatika Zrt. vagy éppen a HANKOOK TIRE Magyarország Kft.

Segítségképpen összeszedtük nektek a jelentkezés menetét:

  1. Első körben meg kell határoznotok melyik szakra szeretnétek jelentkezni és ennek megfelelően ki kell választanotok, melyik partnerünknél szeretnétek dolgozni. A partnereink listáját és azt, hogy melyik szakkal lehet hozzájuk bekerülni ezen a linken találjátok: https://uniduna.hu/jelentkez%C3%A9s
  2. Ezután a Felvi.hu honlapon az E-felvételi rendszerben le kellett adnotok a kiszemelt alapképzésre a jelentkezéseteket. 
  3. A kiválasztott duális partnernél külön kell leadnotok a jelentkezést. A vállalati jelentkezési lapot a fenti (1. pont) linken szintén megtaláljátok. Ennek határideje: március 15.

Ezután már csak várnotok kell az eredményig!

Ha többet szeretnél megtudni a duális képzésről a Dunaújvárosi Egyetemen, akkor kattints a következő linkre: https://uniduna.hu/dualis

Ha pedig általánosságban a duális képzésről érdekel több, akkor arról itt olvashatsz: http://dualisdiploma.hu/

Tanulj és dolgozz egyszerre gördülékenyen, válaszd a Dunaújvárosi Egyetemet!

A Dunaújvárosi Egyetem duális képzéséhez kapcsolódó tevékenységeket az EFOP-3.5.1- 16-2017- 00006 pályázat támogatja!