Még mindig van lehetőségetek a sorrendmódosításra! Menj biztosra és jelöld a DUE-t az első helyen! Hogy miért? Mutatunk 5 indokot!

  1. Mindenki számára van lehetőség kollégiumi szállás igénylésére, mely az első éves állami ösztöndíjas hallgatók számára csupán 5500 Ft havonta az első tíz hónapban. A kollégium az egyetemi campustól 5 perc sétára helyezkedik el, így nem kell azon aggódnod, hogy elkésel az órákról!
  2. Az alapképzéseink többségére 280 pont, a FOSZK-os képzéseinkre pedig már 240 pont elérésével is van lehetőségetek bekerülni. Így ha nem sikerült a tervezett szerint az érettségi, már a minimum ponthatártól kezdődően találtok képzéseket nálunk.
  3. Számos ipari partneri kapcsolattal rendelkezik az Egyetem. Olyan neves cégekhez van lehetőség bekerülni akár szakmai gyakorlatra, mint például az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Ilyen és ehhez hasonló színvonalú lehetőséget kínálunk szakmai tapasztalat szerzésére.
  4. Kiemelkedően alacsony nálunk a lemorzsolódási arány. Az országos átlag szint 30%, a Dunaújvárosi Egyetem ez az érték csupán 9%. Oktatóink és kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a hallgatók minél sikeresebben el tudják végezni az egyetemet.
  5. A világ számos pontjára van lehetőséged elutazni Erasmus programunk segítségével. Családias egyetem révén nálunk nagyobb eséllyel kerülhetsz be a sikeresen pályázott diákok közé, akik egy vagy akár két félévet is tanulhatnak egy általuk kiválasztott országban.

Jelöld Te is a DUE-t az első helyen és találkozzunk szeptemberben!