A 2015–2016-os tanévtől kezdődően egyetemünk elindította saját hallgatócsere programját Study & More néven annak érdekében, hogy az Európai Unión kívüli partnerintézményeinkkel szorosabbra fűzhesse az együttműködést.

A Study & More keretében a programban résztvevő partnerintézményekből érkező hallgatók tandíjmentesen folytathatnak vendéghallgatói tanulmányokat a Dunaújvárosi Egyetemen egy szemeszter erejéig, melynek végeztével az itt elvégzett tantárgyakat és megszerzett kreditpontokat a küldő intézmény befogadja.

Hallgatócsere programunk a külföldi résztanulmányok elismerése mellett további előnyökkel is szolgál a hallgató, a küldő intézmény, és nem utolsó sorban a Dunaújvárosi Egyetem számára.

Az angol nyelvtudásuk nyilvánvaló fejlődése mellett a hallgatók interkulturális készségei is fejlődnek, nyitottabbak lesznek a küldő egyetemükön tanuló külföldi hallgatók irányában, ami kulcsfontosságú lehet intézményük nemzetköziesedési folyamatai szempontjából. A Dunaújvárosi Egyetem külföldi hallgatói közössége pedig még színesebbé válik.

Jelenleg az alábbi felsőoktatási intézmények vesznek részt a Study & More programban:

Centro Universitario FEI (Sao Bernardo do Campo, Brazil)
 
Grupo Educational UNIS (Varginha, Brazil)

International Taraz Innovative Institute named after Sherkhan Murtaza (Taraz, Kazakhstan)

Higher School of Economics, M. Narikbayev KAZGUU University (Astana, Kazakhstan)