A Fejér Megyei Közgyűlés a Dunaújvárosi Egyetemen végzett kiemelkedő oktatói és irányító-szervezői munkája elismeréseként a Gróf Klebelsberg Kuno Emlékérmet adományozott Dr. habil. Rajcsányi-Molnár Mónikának a Dunaújvárosi Egyetem Oktatási és Általános Rektorhelyettesének.

2019. szeptember 20-án a Velence Korzó dísztermében megrendezésre kerülő Megyenapon számos kitüntetést adományozott a Fejér Megyei Közgyűlés. A díjakat Dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke adta át. A megnyitó beszédet Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos kezdte, aki egyben a terület országgyűlési képviselője is. Beszédét követően kerültek átadásra a díszpolgári kitüntetések, és a Fekete János-díjak. Az ünnepi műsor a Gróf Klebelsberg Kuno Emlékérmek adományozásával folytatódott. A közgyűlés a Dunaújvárosi Egyetemen végzett kiemelkedő oktatói és irányító-szervezői munkája elismeréseként Gróf Klebelsberg Kuno Emlékérmet adományozott Dr. Rajcsányi-Molnár Mónikának, a Dunaújvárosi Egyetem rektorhelyettesének.

Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika 2012-től a Dunaújvárosi Egyetem rektorhelyettese. 2016-tól a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar „Oktatás és társadalom” Neveléstudományi Doktori Iskola témavezetője. A Dunaújvárosi Egyetem hallgatói eredményességének növelése érdekében kiemelt szerepet vállal a különböző projektek szakmai vezetőjeként és rektor-helyettesként egyaránt. Elkötelezett a tehetséggondozás támogatása iránt. A nemzetközi kapcsolatok terén elért munkája eredményeként mára harmincegy országból közel kétszáz külföldi hallgató tanul az Egyetemen. Több tudományos szervezet aktív tagja.

Rektorhelyettes Asszonynak gratulálunk!