Ezen információs portáltartal szerzői joga a Dunújvárosi Egyetemet illeti meg, kivéve azt az esetet, ha egy megjelenített dokumentumban más jogi kitétel van feltüntetve.


Tartalom felhasználása

A szerverünkön megjelenő dokumentumok változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással non profit célokra elektronikus formában szabadon másolhatók, terjeszthetők. Minden egyéb felhasználás, másolás a szerzői jog tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges, amihez a felelős kiadó engedélyét kell kérni.
Engedélykérés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetséges.

Regisztrált felhasználók esetében az „Adatkezelés” alatt leírt szabályokat követjük.


Egyéb kitételek

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a közölt információk pontosak és aktuálisak legyenek, de nem vállalhatnak felelősséget bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért, illetve olyan az oldalainkon található hivatkozások (link) helyességéért, amelyek nem a saját kezelésében lévő tartalmakra mutatnak.

A Dunaújvárosi Főiskola szerverére történő betörés vagy betörési kísérlet, valamint a szerver és a szolgáltatás működését veszélyeztető szándékos támadás, vagy támadási kísérlet bűncselekménynek minősül, ami a hatályos jogszabályok szerinti eljárást vonja maga után. Egyes tartalmi elemek csak regisztrált felhasználók számára érhetők el. Ezen tartalmakhoz való illetéktelen hozzájutás szintén szakcionálható!

Copyright © - Dunaújvárosi Főiskola - Minden jog fenntartva!