A Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata (MMK-GT) Diplomamunka Pályázatot (DP) hirdet kiemelkedően magas színvonalú, gépészeti témájú mesterképzést lezáró diplomatervek elismerésére, magyar nemzetiségű, bármely magyarországi műszaki egyetemi szakon 2020-21 tanév őszi szemeszterében végző hallgatók részére.

Előző cikkünkben már bemutattuk egyik mesterképzésünket, mely elérhető a keresztféléves felvételi során, a mai napon azoknak kedvezünk, akiket az „Osztott tanári – mérnöktanár informatika” szak érdekel! Mutatjuk, mit kell tudni!

Most a média szerelmeseinek szeretnénk kedvezni és megmutatni, a Dunaújvárosi Egyetemen milyen lehetőségek várnak!

Ahogy azt előző cikkünkben is megírtuk, elkezdődött a keresztféléves felvételi, mely során a Dunaújvárosi Egyetemen 3 mesterképzés közül tudsz választani! Lássuk, mit kell tudni „Osztott tanári – gépészeti – mechatronika” szakról!

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét idén 2020. november 21-29. között kerül megrendezésre és arra ösztönöz minket, hogy gondoljuk át, miként tudjuk a hulladékunk mennyiségét csökkenteni a háztartásunkban, a munkahelyünkön, az iskolákban, óvodákban, a vállalkozások a tevékenységük során vagy éppen amikor pihenünk, a szabadidőnket töltjük.

A Dunaújvárosi Egyetem HÖK csapata október 26-án tartotta az úgynevezett League of Legends bajnokságot, mely nagy sikert aratott a hallgatók körében! Az eredmények pedig megszülettek!