A Dunaújvárosi Egyetem 2020. március 11-én értesítette hallgatóit a koronavírushoz kapcsolódó  digitális formában történő oktatás kialakításáról, mely a napokban már az utolsó fázisába érkezett!

A mi kacsáink nem félnek a vírustól, kihasználják a jó időt. Ismét megérkeztek hozzánk a DUE kacsák!

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a 2020. április 7. napján tartott tájékoztatóján bejelentést tett a felsőoktatáshoz kapcsolódóan is.

A Dunaújvárosi Egyetem vezetősége 2020. március 11-én jelentette be a digitális oktatásra való átállást, melynek egyik fő támogatója az Online Studium, amely talán országosan is egyedülálló a felsőoktatásban.

A Dunaújvárosi Egyetem összeállított egy listát azon kérdésekről, mely az új digitális oktatásra való átálláskor felvetődött a hallgatóink által!

Kormányzati kezdeményezésre kompetencia központok fogják támogatni a paksi új atomerőművi blokkok létesítését. Döntés született arról, hogy az egyik kompetencia központot a Dunaújvárosi Egyetemen alakítják ki. A Központ az atomerőmű létesítés-specifikus kérdéseivel fog foglalkozni, az alkalmazott szerkezeti anyagok, az anyagtechnológiák a szereléstechnológiák kérdéseivel, különös tekintettel a hegesztésre, a roncsolásos és roncsolás mentes anyagvizsgálatokra.