Két nappal ezelőtt a műszaki terület iránt érdeklődőknek írtunk cikket, ma viszont azoknak szeretnénk kedvezni, akiket inkább a gazdasági vonal vonz, hiszen számukra is tartogat érdekes információkat a Dunaújvárosi Egyetem!

 

A Közgazdaságtudományi Tanszék a Társadalomtudományi Intézeten belül működik és megközelítőleg 30 évvel ezelőtt jött létre.

A főbb tárgyak: Közgazdaságtan, Statisztika, Számvitel, Adózás, Pénzügyek, Nemzetközi pénzügyek, Számvitel-elemzés, Nemzetközi gazdaságtan, EU-ismeretek stb.

A Közgazdaságtudományi Tanszék gondozza a Gazdálkodás és Menedzsment BSc szakot a Pénzügy-adózás, az Üzleti kommunikáció, valamint Vállalkozásmenedzsment specializációkkal, továbbá a 2013. szeptemberben indult Gazdálkodás és Menedzsment felsőoktatási szakképzést (Kis- és Középvállalkozási szakon).

A Gazdálkodás és menedzsment szak célja olyan gazdasági szakemberek képzése, akik közgazdasági, társadalomelméleti, alkalmazott gazdaságtudományi és módszertani ismereteik és szakirányú tudásuk birtokában képesek:

- a gazdálkodó szervezetek és intézmények folyamatainak tervezésére, elemzésére,

- a gazdálkodói, vállalkozói tevékenységek és folyamatok irányítására, szervezésére,

- a képzés második ciklusában tanulmányaik folytatására.

 

Ha úgy érzed, ez a képzés a Neked való, már csak azt kell eldöntened, FOSZK képzésre vagy alapképzésre jelentkezel hozzánk, de ne aggódj, még tudsz rajta gondolkodni, februárban zárul a jelentkezési időszak!

Addig is figyeld a honlapjainkat és kövesd közösségi média felületeinket a hasznos és érdekes információkért!

Ezt például láttad már? http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel