A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár 8. alkalommal szervezi meg az 1 200 000 Ft összdíjazású Országos Logisztikai Csapatbajnokságot!

A Klub immáron 8. éve rendezi meg az eseményt, melyre mindig nagy az érdeklődés, tekintve hogy a rendezvény a hazai logisztikai életben hiánypótló. A verseny célja a nappali tagozatos hallgatók tehetséggondozása, lexikális tudásuk, vezetői- és innovációs készségeik fejlesztése gyakorlati jellegű logisztikai feladatok megoldásán keresztül.

Nevezni 5 fős csapatokban lehet 1 felkészítő tanár vezetésével. BSc és MSc képzéseken résztvevő egyetemista és főiskolás nappali tagozatos hallgatók, illetve a felsőoktatási szakképzésben résztvevő diákok vehetnek részt, mérnöki és gazdasági szakokról, magyarországi és határon túli magyar képzésű felsőoktatási intézményekből.

Mindazonáltal a Klub javasolja több szakterületről, szakirányról összeállítani a csapatok tagjait a kiírt feladatok megoldásához szükséges a szélesebb körű ismereti háttér, pl. logisztikus, mérnöki, informatikus, gazdasági szakos hallgató.

Felkészítő lehet bárki, akit a csapattagok választanak (pl. PhD hallgató, oktató-kutató egy felsőoktatási intézményben).

A verseny többfordulós, a témakörök pedig a következők lesznek: Általános logisztika, vám, szállítmánybiztosítás, gazdasági-logisztika menedzsment, vállalati logisztika/módszertan, környezetvédelem, operációkutatás, ellátási-elosztási logisztika, áruszállítás, készletezés, anyagmozgatás, raktározás, csomagolástechnika, termelés kiszolgálás, logisztikai informatika.

Angol nyelvtudás szükséges az eredményes részvételhez.

A verseny összesen négy fordulóból fog állni, melynek első része 2020. november 2-án kezdődik.

 

Nevezési határidő: 2020. október 31.

Nevezési díj: 2500,- Ft/csapat

Nevezni e-mailben lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ha úgy érzed, Neked is sikerülne és van egy szuper csapatod, ne habozz, jelentkezz még ma! Legyen a Dunaújvárosi Egyetem a legjobb!

 

Az alábbi linkre kattintva minden fontos és részletes információt megtalál a versennyel kapcsolatban: https://nlvklub.hu/csapatbajnoksag/

A részletes versenykiírás ezen a pdf fájlon keresztül érhető el:  Versenykiírás 2020-21

A jelentkezéshez töltsd le a nevezési lapot és az azon szereplő e-mail címre juttasd el:  Nevezési lap

Egy kis kedvcsináló gyanánt pedig tekintsd meg a 2019-es évi versenyről készült összefoglaló videót: https://www.youtube.com/watch?v=WigDwB6d-7Q