Alapozza meg a jövőjét ezzel a két féléves, levelezős, akár ingyenesen igénybe vehető, atomerőmű-specifikus képzéssel!

A képzést elvégző szakemberek magas szintű tudás birtokában pályázhatnak az atomerőművi üzemeltetés területén betölthető állásokra. A szakirányú továbbképzés két féléve során a jelentkezők színvonalas és gyakorlatorientált tudást kapnak, mely a pályázható állások során jól hasznosítható és a jelentkezők számára előnyt jelent.

A képzést elvégzők alapszintű ismeretekkel gazdagodhatnak az atomerőmű technológiai, és  üzemeltetéshez kapcsolódó folyamatáról, a nukleáris biztonság alapjairól, az atomerőmű biztonságos működéséről. Mindezzel megalapozhatják jövőjüket egy olyan iparágban, amely a következő évtizedekben kiemelt szerepet tölt be mind a hazai, mind a nemzetközi szektorban.

A szakirányúra az jelentkezhet, aki legalább bizonyos szakok valamelyikén alapfokozattal vagy mesterfokozattal rendelkezik, illetve a felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény szerinti szakok, amelyeket a kredit megállapításának alapjául szolgáló ismeretek összevetése alapján a felsőoktatási intézmény kreditátviteli bizottsága elfogad.

A szak teljes listáját a Dunaújvárosi Egyetem honlapján a szakleírásnál lehet elérni. http://uniduna.hu/atomeromuvi-uzemeltetesi-szakmernok

A szakirányú továbbképzés tantervi hálója az alábbi linken keresztül érhető el: http://uniduna.hu/images/Mintaterv.pdf

A tandíj 2020/2021. tanévben a Paks II. Zrt. támogatásának köszönhetően 25 főnek finanszírozott, továbbá lehetőség nyílik korlátozott számban a képzés önköltséges formában történő teljesítésére.

Tájékozódjon bővebben a honlapunkon és jelentkezzen Ön is 2020. augusztus 1. és 24. között a Paks II. Akadémia képzéseire a Dunaújvárosi Egyetemen!