A Dunaújvárosi Egyetem és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. szoros együttműködésének köszönhetően számos képzés elvégzése után a biztos tudás mellett biztos karrier is várja a hallgatókat!

Elsősorban műszaki és informatikai területen elhelyezkedőknek kedvező ez a lehetőség. Számos indokot tudunk felsorolni arra, miért érdemes az egyik kiemelkedő partnerünknél elhelyezkedni diploma után.

A Paksi Atomerőmű biztonságos, olcsó és környezetbarát villamosenergia-termelése több mint 30 éve biztosítja Magyarország villamosenergia-szükségletének jelentős hányadát. Napjainkban az atomerőmű a hazánkban megtermelt villamos energia több, mint 50 százalékát biztosítja.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. munkavállalójaként jelenleg közel 2500, a tevékenységükben részt vevő cégek alkalmazottaival együtt pedig nagyságrendileg 5000 fő végez munkát az atomerőmű paksi telephelyén. Az atomerőmű évek óta az egyik legkeresettebb munkáltató a hazai munkaerőpiacon.

A Dunaújvárosi Egyetemen ilyen egyedülálló lehetőségek várnak a hallgatókra, hiszen ennek köszönhetően jó eséllyel lehet friss diplomásként az ország egyik legkiemelkedőbb cégénél elhelyezkedni.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, tekintsd meg ezt a rövid videót, mely az Atomerőmű működését mutatja be: