A Dunaújvárosi Egyetem Pedagógiai és Kommunikációs Szakmai Kollégiuma fotópályázatot hirdet nappalis, vagy levelezős hallgatóinknak! 

A fotópályázat célja, hogy hallgatóink három kategóriában mutassák meg tudásukat! Legyél te a legprofibb egyetemi fotós!

 

A pályamunkák beadásának új határideje:
2019. november 22. (péntek) 23:59

 

Pályázat benyújtásának részletes menete elérhető itt: https://bit.ly/2KekYJv 

A legjobb képek, mint pályaművek kiállításra kerülnek. A nyertesek díjazásban részesülnek. Fotópályázat eredményhirdetése, díjátadása a kiállítás ünnepélyes megnyitóján.

 

Díjátadó és Kiállítás: 2019. december 5. 16 óra

 

Kategóriánként hirdetünk nyerteseket, akiknek a díjazása:
1. helyezettek esetén 15 000 Ft,
2. helyezettek 10 000 Ft,
3. helyezettek 5 000 Ft.

Kategóriák:

  • Fény és árnyék
  • Portré
  • Diákélet

Nevezési feltételek:

  • Hallgatói jogviszony
  • JPG képformátum
  • Max. 3 fotó/ nevező

 

A jelentkezés módja: A hallgató az egyetemi e-mail címéhez tartozó OneDrive meghajtón (felhő) létrehoz egy mappát "neptunkod_fotopalyazat" néven és abba másolja a maximum 3 db fotót (jpg-t). A pályázó hallgató ezt követően az egyetemi OneDrive mappáján lévő " neptunkod_fotopalyazat" mappát megosztja a "Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." címmel. Arra kérünk mindenkit, hogy a megosztásnál a Szerkesztés ne legyen engedélyezve.

 

Technikai feltételek: Mindenki csak 3 db képpel nevezhet, amelyeket a jelzett kategóriákban tetszőlegesen feloszthat. A kategóriák nevei elektronikusan a következőképpen alakulnak: "portre", "feny", "diak". A fotókat leadás előtt kérjük 2835 x 4253 pixel, 300 dpi, jpg fájlkiterjesztéssel menteni. A fájlok neve "kategorianév_sorszám_neptunkód.jpg" (Azaz példaként "feny_1_xyz123.jpg", ha a további azonos kategóriában értelemszerűen "feny_2_xyz123.jpg", ha más kategóriában is indul, akkor annak pl. "diak_1_xyz123.jpg")

 

Ne felejtsétek el mellékelni (pótolni, ha kell) az alábbi nyilatkozatokat sem! (nyomtatva, aláírva, fotózva)
(A Társadalomtudományi Intézet Titkárságán F213, főépület balra, folyosó végén jobbra, az ajtón belépve balra a fakkos szekrényben találtok nyomtatva is.)

 

 Szabályzat nyilatkozat

 Adatvédelmi tájékoztató

Nyilatkozat fotópályázathoz kapcsolódóan

 Részletes dokumentum a felhívásról

 

Bővebb információkért látogass el a Hivatalos  Facebook oldal

 

Az eddig nevezőknek köszönjük szépen és sok sikert kívánunk mindenkinek!