A Dunaújvárosi Egyetem 2018. december 15-én is várja az érdeklődő diákokat és kísérőit, hogy megismerkedhessenek az intézmény képzési lehetőségeivel, betekintést nyerhessenek a campusban folyó életbe.

Az esemény a pályaorientáció jegyében zajlik, előadásokkal, színes standokkal várja a Dunaújvárosi Egyetem a vendégsereget. Érdekes lesz ez a rendezvény a középfokú oktatási intézmények diákjainak, de a levelező képzések iránt érdeklődők számára is. Lesznek átfogó információt átadó előadások a Dunaújvárosi Egyetem szakjairól, felvételizéshez szükséges ismeretekről, majd érdeklődési terület szerint worksopokba elkülönülve szerezhetnek bővebb információt az érdeklődők. Campus túrán vehetnek részt, ahol az egyetem tanárai, diákjai kalauzolják őket a campus területén, bejárhatják a laborokat, megnézhetik kimagasló színvonalú stúdiót és a kollégiumi szobákat is megtekinthetik. Akik több szak iránt érdeklődnek és még nem sikerült végleges döntést hozniuk, személyes konzultáción szerezhetnek bővebb információt.

 

Várjuk a leendő hallgatókat, szüleiket, tanárokat is a Dunaújvárosi Egyetem, az alkalmazott tudományok egyetemének nyílt napjára.

 

Program:

9.00-10.00 Regisztráció, információs standok megtekintése

10.00-10.15 Köszöntő, Egyetem rövid bemutatása

10.15-10.30 Duális képzés a Dunaújvárosi Egyetemen

10.30-10.45 A Dunaújvárosi Egyetemen induló szakok és a diákélet bemutatása

10.45-11.00 Felvételivel kapcsolatos információk

11.00-11.45 Workshopok intézetenként, moderátor vezetésével. Célja: Az induló szakokról, információk átadása.

11.45-12.45 Campus túra /intézetenként, Intézet, laborok bemutatása, campus, kollégium, étterem, campus club megtekintése/

12.45-13.15 Konzultáció /személyes konzultációs lehetőség/ a több szak iránt érdeklődők számára lehetőség, arra, hogy a prioritást évező szakon kívül, más szakokról is bővebb információt szerezhessenek.