2018. szeptember 6-8 között került megrendezésre a Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata által a 2018-as DUE Gólyatábor.

Az elmúlt évekhez képest kiemelkedően magas létszámmal indult el 2018. szeptember 6-án a Dunaújvárosi Egyetem Gólyatábora. Idén a magyar és külföldi hallgatók közösen szórakozhattak a HÖK által szervezett programokon.

Az első nap a regisztrációt előadások követték, ahol a gólyák jobban megismerkedhettek a Dunaújvárosi Egyetemmel. A formális részeket egy közös ebéddel zárták, majd hat órán keresztül vetélkedtek egymással a tíz tankörre osztott, tízfős gólyaseregek. Vacsora után pedig a csapatépítésen volt a hangsúly. A nap megfelelő zárásaként a DUE P fedett parkolóban ókori stílusban kialakított szórakozóhelyen DJ Spool gondoskodott a hangulatról.

A Gólyatábor második napján a tanévnyitót a „geo catching” és az össznépi „videojáték party” követte, este pedig a Rockbox és DJ Juhász Laci felelt a jó hangulatért.

A Gólyatábor zárónapján szinte teljes egészében a Szalki-szigeten zajlottak a különböző programok és játékos vetélkedők. Este pedig a Névtelen utcával, és DJ Sogival közösen bulizhattak a DUE gólyák.