Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója motivációs előadást tartott a Dunaújvárosi Egyetem hallgatóinak.

 

A 2023. november 29-én rendezett teltházas előadáson a hallgatók figyelemmel kísérhették Keszthelyi Erik elnök-vezérigazgató bemutatóját, aki betekintést engedett életútjába és a biztosítási szakma múltjába, jelenébe. A biztosításreformer az elavult piac megváltoztatására érez elhivatottságot és keresi hozzá a tettre kész fiatalokat.

 

 

Közel másfél évvel ezelőtt a Hungarikum Alkusz kezdeményezésére elindult három rangos egyetemmel - köztük a Dunaújvárosi Egyetemmel – az együttműködés, melynek keretében közösen egyeztetett szempontrendszer alapján kidolgozott szakirányú továbbképzést valósítanak meg. Ennek eredményeként 2024 februárjában elindul az első képzés a DUE-n. A cél hiteles és sikeres szaktanácsadók képzése, akik az ügyfeleket a legmagasabb szinten tudják kiszolgálni, amit a konkrét gyakorlati ismertek átadása az egyetemi oklevél megszerzése által tesz lehetővé.

Keszthelyi Erik szerint hazai és nemzetközi szinten is jól képzett fiatalokra van szüksége a szakmának, hiszen hatalmas potenciál rejlik a biztosítási szektorban. Bátorította a hallgatókat, hogy közösen formálják meg a jövő generáció pénzügyi tudatosságát.

 

 

„A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elkötelezett a társadalom pénzügyi és biztosítási tudatosságának növelése, valamint a minőségi ügyfélkiszolgálás és a szakma presztízsének magasabb szintre emelése iránt. Büszkeséggel tölt el, hogy a Dunaújvárosi Egyetem diákjai részére teltházas előadás keretében mutathattam be a biztosítási szektorban rejlő hatalmas potenciált, bízva benne, hogy egyre többen választják hivatásukként a biztosítási tanácsadó szakmát. Az úton „még csak” elindultunk, de jó érzés, hogy egyre többen tartanak velünk, és közösen formálhatjuk a jövő generáció pénzügyi tudatosságát!” – mondta el Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója.