Érdekel a gazdaság és műszaki pálya is? Talán nem tudsz dönteni? Van számodra egy megoldásunk!

 

 

Mivel foglalkozik egy műszaki menedzser? Mai cikkünkből megtudhatod!

Ez tipikusan egy olyan hibrid képzés, ahol gazdasági, műszaki, logisztikai és minőségirányítási ismereteket egyaránt elsajátíthat a felvételiző. Azok, akik elvégzik ezt a képzést a vállalati szféra vezetői tudnak lenni rövid időn belül, hiszen mindenhez értenek, átlátják a folyamatokat, értik az összefüggéseket és tudják, hogy egy adott befektetés, beruházás, hogy térülhet meg.

 

A Dunaújvárosi Egyetem az idei pótfelvételi eljárásban meghirdeti műszaki menedzser alapképzését két specializációban:

  • Minőségirányítás specializáció: Ezen szakirány képessé tesz, hogy egy komplex intézmény vagy vállalat minőségirányítási rendszerét koordináld. Legyen szó fejlesztési, termelési, vagy gyártási folyamatról, ezzel a végzettséggel könnyen megállod a helyed a folyamat menedzsmentjében. Ezen szakirányon végzett hallgatóikra kiemelkedően magas fizetés vár a munkaerőpiacon, ezen felül duális diplomával még nagyobb előnyt tudnak a DUE abszolvált hallgatói szerezni.
  • Logisztika specializáció: A specializáció képessé tesz, hogy logisztikai szolgáltatások, projektek, rendszerek megvalósításában képviseld a felsővezetőket és leendő ügyfelek műszaki elképzeléseit, elvárásait tökéletesen megvalósítsd. Olyan gyakorlatorientált tudást lehet a DUE-n elsajátítani, melynek köszönhetően a friss diplomások előnyben vannak a munkaerőpiacon társaikkal szemben.

 

Dönts jól, dönts a diplomás képzés mellett.

További információ a képzésről: https://www.uniduna.hu/muszakimanager

 

Pótfelvételizz a Dunaújvárosi Egyetemre és fuss be sikeres karriert a munkaerőpiacon!