A DUFiókák kötelékében mi sem egyszerűbb! „Cukor, só és minden, mi jó” idén ballagott gyermekeink nagy napját tökéletesen jellemzi a Pindúr Pandúrokból már jól ismert részlet.

 

 

Bölcsődei diplomájuk „feljogosítja” őket a nyár folyamán arra, hogy akár két gombóc fagyit is egyenek, naponta játszótérre járjanak, sokat pancsoljanak és arra, hogy akár egy-egy délutáni alvás is kimaradjon.

 

 (Fotó: Szerdahelyi Éva – DUE)

 

A megható eseményt követően a Vasas Néptáncegyüttes tartott bemutatót és táncházat. A családi nap során volt még trambulin, csillámtetoválás, ugrálóvár és minden földi jó.

 

 (Fotó: Szerdahelyi Éva – DUE) 

 

A szép emlékek megőrzése érdekében fotófal előtt készíthettek képet a családok, melyet a Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata ajándékozott.

 

 (Fotó: Szerdahelyi Éva – DUE)

 

A ballagó 11 gyermek még nem búcsúzik, hiszen a nyári időszak előttük áll és sok színes programot tartogat. Hamarosan új megmérettetés elé néznek a gyermekek, hiszen az óvoda már nagyon várja őket.

 

 (Fotó: Szerdahelyi Éva – DUE)

 

Bölcsődénk vezetőjének köszöntője nyitotta meg az eseményt, majd közösen felidézték a beszoktatási időszakot és azt a sok-sok képet, melyet a szülőknek küldtek bátorításképp. Móger-Sánta Emőke megköszönte a szülők bizalmát és azt, hogy a DUFiókákat választották.

 

 

 (Fotó: Szerdahelyi Éva – DUE)