Az előző hét folyamán számtalan helyen találkozhattatok a Dunaújvárosi Egyetem csapatával.

 

Ahogyan mindig, az idei évben is fontos az Egyetem számára, hogy az érdeklődők személyesen is új ismeretekkel gazdagodhassanak intézményünkkel kapcsolatban. Az őszi szünetet megelőző héten a beiskolázási csapat 11 középiskolát látogatott meg az ország különböző pontjain.

 

Október 18-án hétfőn két gimnáziumba látogattak el, a halásztelki Bocskai István Gimnáziumba, illetve a kunszentmiklósi Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskolába. Kedden délelőtt Székesfehérváron folytatódott a program a Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikumban és a Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában. Délután a szekszárdi Ady Endre Technikum és Kollégiumban és a gyönki Tolnai Lajos Gimnáziumban találkozhattak velünk a végzős diákok.

 

Szerdán is Szekszárdon és Sárbogárdon folytatódott a program. Szekszárdon először az Ady Endre Technikum informatika szakirányon tanuló végzősei, majd a Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, mindezzel párhuzamosan a sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium utolsó évfolyamos diákjai is megismerkedhettek az Egyetem által nyújtott lehetőségekkel. A délután a Szekszárdi Garay János Gimnáziumban, Tolnán a Tolnai Szent István Katolikus Gimnáziumban, illetve Kiskunhalason a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Szakközépiskolában zárult.

 

Október 21-én a kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium diákjainak tartott interaktív ismeretterjesztést követte az Egyetem Campusán lezajló nagy sikerű Nyílt Nap, ahol a több, mint száz résztvevő személyesen is megismerkedhetett az intézmény épületeivel és képzési területeivel.

 

Pénteken a hét utolsó állomásaként a paksi Energetikai Szakközépiskola és Kollégium pénzügyi-ügyviteli szakos diákjainak tartottuk meg előadásunkat.

 

 

A roadshow az őszi szünetet követően is rendületlen tempóban folytatódik, reméljük találkozunk!