Érdekel a Dunaújvárosi Egyetem? Szeretnéd tudni mik a lehetőségeid? Akkor gyere el online nyílt napunkra november 28-án 10 órakor a Microsoft Teams rendszerében!

Ha szeretnél többet megtudni a Dunaújvárosi Egyetemről, ne hagyd ki idei első, online nyílt napunkat november 28-án, szombaton 10 órától, mely körülbelül 45 perces lesz a Microsoft Teams felületen.

Először egy rektori köszöntőt hallhattok, melyet a rektorhelyettesi bemutató, majd a duális képzés a DUE-n követ. Utána egy virtuális Campus túra veszi kezdetét, ahol az egyetemi épületek mellett a diákéletről is megtudhattok többet. Szó lesz továbbá a hallgatói sikerességről is és egy bemutatót is láthattok az MVM Paksi Atomerőmű Zrt-ről.

Ezután az egyetem négy területéről kaphattok hasznos információkat. Attól függően melyik képzés érdekel benneteket, külön ablakokba osztva eldönthetitek, melyiket szeretnétek megnézni: média, műszaki, informatikai vagy a gazdász és menedzser képzések.

A program zárásaként élő beszélgetés keretein belül kérdezhettek a képzéseinkről.

Töltsetek el velünk egy hasznos, de igencsak érdekes délelőttöt a Teamsben otthonról, akár még pizsamában!

Tekintsétek meg a Nyílt nap Facebook eseményét, ahol majd a belépési link is elérhető lesz: https://fb.me/e/3frjJcAn9

 Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!