Ma is egy újabb alapképzést hoztunk Nektek, hogy a 2021-es felvételi választást megkönnyítsük számotokra! Less bele cikkünkbe!

A Gazdaságinformatikus képzés célja a gazdaságinformatikusok képzése, akik képesek az információs társadalom feltétel- és értékrendszerében a valós üzleti folyamatok, a folyamatokban rejlő problémák megértésére és megoldására, az értékteremtő folyamatokat támogató informatikai feladatok menedzselésére, az információtechnológia korszerű lehetőségeit kihasználva a szervezetek tudásbázisának és üzleti intelligenciájának a növelésére, az infokommunikációs folyamatok és technológiák együttműködésen alapuló modellezésére, folyamatok szabályozására és tervezésére, a problémák feltárására, a problématér definiálására, alkalmazások fejlesztésére, működtetésére és a működés elvárt minőségnek megfelelő felügyeletére, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel rendelkeznek a képzés második ciklusban történő folytatásához.

A képzés 7 féléves, nappali és levelező tagozaton is elvégezhető, illetve az államilag támogatott és önköltséges képzéshez is 280 pont szükséges, utóbbi 250 000 Ft félévente.

Minden alapképzésre való bekerüléshez szükséges legalább egy emelt szintű érettségi. A beszámításra kerülő érettségi tárgyak ezek lehetnek: matematika és fizika vagy gazdasági ismeretek vagy informatika vagy egy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy szakmai előkészítő vizsgatárgy.

Hol tud elhelyezkedni egy gazdaságinformatikus? Ezt a szakmát elvégzők a vállalatok hálózatát tervezik, üzemeltetik; vállalatirányítási rendszereket szabnak az adott cégre; döntéstámogatást nyújtanak a vezetésnek a termelési és üzleti folyamatokról. A legjobb hír, hogy minden nagyvállalatnak kell ilyen szakember, valamint számos nemzetközi lehetőség is kínálkozik számukra.

Ha még több információt szeretnél megtudni a szakot illetően, akkor kattints a linkre: http://uniduna.hu/index.php/gazdasaginform

Tudtátok, hogy létrehoztunk egy oldalt, ahol minden fontos felvételi információt megtaláltok? Mutatjuk: http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel

Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

 Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!