A felvételi időszakhoz közeledve, a mai napon egy újabb alapképzést mutatunk be Nektek, ami nem más, mint a Gazdálkodási és menedzsment képzés!

 

A képzés célja olyan - a gazdálkodás során szükséges ismeretekkel bíró - szakemberek képzése, akik elméleti ismereteik birtokában, a gyakorlati jellemzőket alkalmazva, készségeik és képességeik alapján alkalmasak arra, hogy a cégek, vállalatok, vállalkozások, pénzügyi intézmények, költségvetési szervezetek pénzügyi folyamatait és a szükséges szervezeti rendszereket átlássák, kialakítsák és azokat működtessék. Elméleti ismereteik birtokában, gyakorlati jellemzőket alkalmazva alkalmasak a számviteli szakfeladatok irányítására, a gazdálkodó és más szervezetek számviteli politikájának és számvitel rendjének kialakítására, a számítástechnika felhasználásával való fejlesztésére, megszervezésére, a beszámolási kötelezettség teljesítésére, a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására, fejlesztésére és működtetésére, valamint tudásuk, képzettségük és ismereteik készségszintű alkalmazása útján alkalmassá válnak a gazdálkodás elemzésére, értékelésére és ellenőrzésére.

 

A képzés 7 féléves, levelező és nappali tagozaton is elvégezhető. Az államilag támogatott képzéshez 400 pontot kell elérni, azonban már 280 ponttól be lehet kerülni önköltséges formában, melynek összege 195 000 Ft félévente.

 

Az alapképzésbe való bekerüléshez minimum egy emelt szintű érettségire van szükség. A beszámításra kerülő érettségi vizsgatárgyak lehetnek: matematika vagy informatika vagy történelem vagy földrajz vagy gazdasági ismeretek vagy egy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy idegen nyelv vagy egy szakmai előkészítő vizsgatárgy.

 

Ha úgy érzed, érdekes számodra ez a képzés és még több információt szeretnél megtudni, akkor erre a linkre kattintva minden tudnivalót megtalálsz: http://uniduna.hu/gazdalkodasimenedzsment

 

Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!