Már elindult a keresztféléves jelentkezés, melynek során a Dunaújvárosi Egyetemre is tudsz jelentkezni a 2021. februárjában induló képzésekre!

Megkezdődött a 2021-es keresztféléves felvételi időszak, melyhez a legfontosabb hivatalos tudnivalókat már megtaláljátok a Felvi honlapján.

A felvételizők az előző évekhez hasonlóan az E-felvételi rendszeren keresztül tudják benyújtani a jelentkezésüket, mely az alábbi linkre kattintva érhető el: https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli

A jelentkezést egészen 2020. november 15. éjfélig van lehetőségetek leadni, mindazt hitelesíteni pedig 2020. november 20-ig tudjátok.

 

A Dunaújvárosi Egyetem a következő mesterképzési szakokat hirdette meg a keresztféléves felvételi során:

 

A jelentkezés során maximum hat helyet lehet megjelölni, ebből hármat díjmentesen. A További helyek megjelölése 2-2 ezer forint kiegészítő díj megfizetése ellenében lehetséges. (Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése, ha megegyezik a képzési szint, a munkarend, a képzés nyelve és helye is, csak a finanszírozási forma tér el, bár külön sorban kell szerepeltetni, egy jelentkezési helynek számít.)

A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2021. január 11.

A ponthatárokat várhatóan 2021. január 25-én hirdetik ki.

Gyere Te is a Dunaújvárosi Egyetemre, hiszen ez az az egyetem, ahol mindenki több lehet!

 Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!