Ebben a félévben is sikerrel zárult az EFOP 3.4.4-16-2017-00022 projekt keretében megvalósított Internet Veszélyei előadás-sorozat a Dunaújvárosi Egyetemen!

Előre megtervezetten a félévben 20 előadást tartott a projektben résztvevő kolléga. 

Az előadásokra nagy érdeklődés érkezett, hiszen az online jelenléttől függetlenül is átlagosan 20 fő vett részt egy-egy alkalmon. 

A hallgatóság betekintést kapott, hogy milyen veszélyek leselkednek az internetet használó személyekre. Megelőzési tanácsokkal, gyakorlatias példákkal és esettanulmányokkal kiegészített kurzus felkészítette a résztvevőket, hogy hogyan tudnak védekezni. 

Az elmondott információkat felhasználva el tudják kerülni akár az olyan internetes veszélyeket, mint a zaklatás, csalás, vagy éppen az adathalászat. Ha mégis megtörténne a baj, akkor a kurzust elvégzők tudni fogják, hogy kit érdemes keresni ebben az esetben. 

Rövid beszélgetésünk során az előadótól megtudtuk, hogy az előadás nem csak középiskolásoknak, egyetemistáknak lehet releváns, hanem bárkinek.

2020-as év második felében az előadás folytatódik! Érdemes követni oldalunkat a jelentkezés miatt!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!