Már aktuális a sorrendmódosítási időszak! Mutatunk néhány indokot, miért érdemes a DUE-t az első helyen megjelölni!

A Dunaújvárosi Egyetem az alkalmazott tudományok egyetemeként dinamikus fejlődésének köszönhetően fejlett infrastruktúrával, korszerű laborparkkal, kutatási háttérrel és jelentős ipari potenciállal rendelkező környezetben működő felsőoktatási intézmény.

Partnernek tekintünk, sőt veled építjük a karriered! Egész tanulmányaid folyamán szeretnénk Téged segíteni, mégpedig többféle módon is. Az egyetemen elérhető személyes karrier tanácsadás és támogatjuk a hallgatók egyetem utáni elhelyezkedését is. Partnereik mind magas színvonalú, elismert cégek, akik várják a tőlünk kikerülő egyetemistákat, hogy karriert építsenek, ezzel pedig segítsék cégük hatékony működését.

Élvezd egy modern campus minden előnyét! Campusunk több, mint 15 oktatási és kutatási létesítménnyel rendelkezik, mely a főépület 100 méteres körzetében található meg. Így a hallhatóink minden órára gyorsan oda tudnak érni és két óra között is számos lehetőség várja őket szabadidejük eltöltésére. A környezettudatosságra is odafigyelünk, így a hallgatók jó időben sütkérezhetnek a napon a zöld parkunkban, mely tóval és szökőkúttal is rendelkezik. Emellett számunkra fontosak a távolabbról érkező hallgatók is. Első éves hallgatóinknak a kollégiumot 5500 Ft-ért tudjuk biztosítani havonta.