2020. április 22-én újabb előadás került megtartásra a Junior Business Cafe előadássorozat keretében az EFOP-3.6.1.-16-2016-00003 támogatásával!

Mint korábban beszámoltunk róla az intézmény oktatási módszere digitális távoktatásra állt át. A Dunaújvárosi Egyetem számára a hallgatók támogatása oktatásuk és diplomaszerzésüket követően is elengedhetetlen. Hiszünk a hozzáadott értékben, így különböző előadássorozatokkal, programokkal színesítjük hallgatóink mindennapjait.

Április 22-én a MS Teams program segítségével Melkovics János Kollégium Igazgató szórakoztatta a hallgatóságot egy remek előadással.

Előadásának témája a következő volt:
Kevés pénzzel nagy tapasztalat- avagy hogyan szerezz használható gyakorlati ismeretket a felsőoktatási tanulmányaid alatt(is) vállalkozás indításában.

"Melkovics János 1983 óta dolgozik a dunaújvárosi Egyetemen és jogelődjén a Dunaújvári Főiskolán. Itt végzett műszaki tanár szakon, majd karbantartó gépészt üzemmérnök diplomát és értékelés-mérés mester diplomát szerzett ugyanitt. A piacgazdaság kezdetétől fogva érdeklődött a magán vállalkozások iránt is. 1999-2008 közt az akkor alakuló Meló- Diák Diákszövetkezetek fejérmegyei elnöke. 2009 ben alapítója a Junior Coop Vállalkozásfejlesztő Iskolaszövetkezetnek a későbbi DF STUDENT Iskolaszövetkezetnek aminek elnöke , majd később alelnöke maradt 1999 től elindítja saját vállalkozásait ( METIX Interservice néven, későbbi a cég átalakul DÖGDESIGN Művészeti Stúdióvá. 2003 -ban megalakítja MELBA 2003 Kft – t ). A vállalkozásai főként a reklám , termék promóciók, rendezvényszervezés , művészeti alkotások és munkaerő kölcsönzés területeit érintették. Soha nem tudott megválni a felsőoktatástól, szívügyének tekinti a mai napig a fiatal tehetségek felkutatást, segítését, és azok bevezetést nem csak a tudományos életbe hanem a piacgazdaság rejtelmeibe is."

Következő előadásunk május 6-án 18 órakor kerül megtartásra az MS Teams felületen.

Belépéshez alábbi kódot kell beírni: 8c43svv

A következő előadás előadója Patai Zoltán – NetPincér (Delivery Hero Hungary) ügyvezető

A díjmentes előadásra nem csak hallgatóinkat, de a város és a régió lakosságát is szívesen várjuk!
A program az EFOP-3.6.1.-16-2016-00003 programsorozat keretén belül valósul meg.