A MÁV meghosszabbította a duális képzés jelentkezési határidejét!

A DUE mérnökinformatikus, műszaki menedzser vagy gépészmérnök nappali alapképzésére adtad be a jelentkezésedet, és szeretnél duális képzésben részt venni? Vagy esetleg szeretnél a tanulmányaid mellett állandó jövedelemhez és gyakorlati tudáshoz jutni?

Tudjuk a megoldást! Jelentkezz még ma a MÁV Duális képzésére! Legyél Te a legsikeresebb hallgató az egyetemi éveid alatt!

A duális képzés lényege, hogy tudásodat a gyakorlatban is kipróbálhatod, melynek köszönhetően jelentős előnnyel indulsz majd neki a munkaerőpiacnak. A 22 hetes vállalati időszak alatt egy mentor segíti a munkádat. A duális képzés teljes ideje alatt havonta fizetést is kapsz, ezzel pénzügyi önállóságodat is megteremtheted.

Fontos! Akkor lehetsz duális hallgató 2020. szeptemberétől, ha felvételt nyersz a Dunaújvárosi Egyetem duális képzésben induló alapszakára és a MÁV valamelyik vállalata is kiválaszt.

Jelentkezni a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/dualiskepzes honlapon tudsz.

Jelentkezési határidő: 2020. május 30.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy idén több hallgató is átvette nálunk a MÁV-nál szerzett duális diplomáját! Nekik már biztos a karrierjük!

http://www.uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1450-biztos-ut-a-munkaeropiacra-dualis-diplomak-kerultek-atadasra

Sikereikről bővebben olvashattok a Vasutas Magazin 20-21. oldalán is!

https://www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/vm275x210mm_apr_web2_0.pdf

Kérdésed van? Írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre