Ne maradj le Te sem a Dunaújvárosi Egyetem online hallgatói versenyéről, azaz a Kahoot Bajnokságról, mely április 15-én veszi kezdetét!

Tudjuk, hogy a karantén sokszor nehéz és magányos, éppen ezért szeretné az egyetem feldobni a hallgatókat egy online versennyel, mely 5 héten keresztül várja a nevezőket megmérettető feladatokkal. Minden résznél 15 kérdésre kell kiválasztani a négy opció közül a helyes választ, minden kérdésre fél perc áll a rendelkezésetekre.

Az első 10 fő fog pontot kapni és minden rész pontjai összeadódnak majd, ezért nem kell akkor sem csüggednetek, ha nem álltok jól egy-egy hét után, hiszen akár még az utolsó megmérettetésnél is fordíthattok a sorrenden.

Nem csak a hasznos időtöltési lehetőséggel szeretnénk Titeket motiválni, hanem értékes nyereményekkel is, melyeket megszerezhettek.

Nyeremények:

I. hely: Gólyatábor belépő, egy italkupon és egy vándorkupa

II. hely: Egy italkupon ÉS egy gólyatábor belépő

III. hely: Egy italkupon VAGY egy gólyatábor belépő

Ha Te is szeretnél részt venni a Kahoot Bajnokságon, töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot április 14. kedd éjfélig: https://forms.gle/QsXGnGCgnh6czWba8

A játékban való részvételhez ezen kívül nem kell mást tennetek, mint letölteni a Kahoot alkalmazást vagy csatlakozni a kahoot.it oldalon.

Minden héten szerdán 20:00-kor tesszük közzé a Facebook eseménynél a napi játékkódot, melyet 20:20-ig lehet letölteni.

Legyetek résen! Kellemes játékot kívánunk!

https://www.facebook.com/events/528375771197119/