A határidő közeledtével érdemes áttekinteni felvételi adatlapotokon. A Jelentkezések és pontszámok menüpont alatt megnézhetitek, hogy az igazolt felvételi adataitok alapján milyen pontszámot értetek el egy adott képzés jelentkezőjeként. Fontos, hogy a most érettségizőknek erre még várni kell a szóbelik végéig!

 A pontszámítás alapját a közhiteles nyilvántartásokból származó információk és a dokumentummal megfelelően igazolt és feldolgozott eredmények képezik.

Ha dokumentumokat pótolnátok a jelentkező felületen, figyeljetek arra, hogy a megjelenített pontszámaitokat csak akkor fogja befolyásolni, miután azt feldolgozzák és a rendszer ezután egy nappal hozzá kalkulálja a módosítást pontszámotokhoz. Tehát akkor jártok a legjobban, ha gyakran látogatjátok a felületet így semmi sem kerüli majd el figyelmeteket.

A már meglévő pontszámokat, illetve a későbbiekben belekerülő eredményeket bejelentkezve a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli honlapon tudjátok majd megnézni az intézményi jelölést tartalmazó menüpontban.