Az UniSport online magazin legújabb száma már elérhető, melyben a következő témákról olvashattok: Novemberi túraajánlók, természetes antibiotikum tippek és Vogel Soma interjú!

Legyél képben a legfrissebb egyetemi sport, egészség és életmód témákban!  Az UniSport legújabb számából 20 perc alatt mindent megtudhatsz!

Ne hagyd ki a vízilabda büntetőspecialista: Vogel Somával készült interjút, de a PE TSI intézetigazgatója: dr. Edvy László magvas gondolatai is bizonyosan nyomot hagynak!

Egészség tippeket is kínál az UniSport: megfizethető, természetes antibiotikumokról készült cikkében egészen biztosan találsz új infót és az egyik leghatékonyabb edzés-módszerről: a HIIT-tréningről is olvashatsz.

Novemberi túraajánlóért, tanuláshoz és vizsgaidőszakra kiváló mozgástippekért, valamint az elmúlt hetek MEFOB beszámolói miatt is érdemes belekattintani a magazinba - https://www.mozduljra.hu/unisport/25_szam/?egyetem=due

Minden infó a linkre kattintva megtalálható!

A Dunaújvárosi Egyetemen, a sportkommunikáció támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 "A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen" projekt.