Jiangsu tartomány négy tagú delegációját fogadta Dr. Ágoston György Tudományos és Kutatási Rektorhelyettes, Dr. Kukorelli Katalin  és Dr. Horváth Miklós Műszaki Intézet Intézetigazgató 2019 január 18-án.

A kínai küldöttség Perkáta Nagyközség Önkormányzata meghívására érkezett Magyarországra. A látogatás keretében megtekintették a Dunaújvárosi Egyetem campusát, tájékozódtak az intézmény alapadatairól, a felvételi eljárásról, ösztöndíj lehetőségekről.  Információt kaptak a Dunaújvárosi Egyetemen tanuló kínai diákok oktatási és életkörülményeivel kapcsolatban.


A Dunaújvárosi Egyetemen jelenleg közel kétszáz külföldi hallgató folytatja tanulmányait, jelentős részük Kínából érkezett.  A Dunaújvárosi Egyetemnek közel 10 partneregyeteme van a kínai régióban. A kapcsolat további fejlesztése és a hallgatók hatékonyabb elérése céljából nemrégiben nyitott új irodát a Szecsuán tartományban található Csengtuban. A csengtui irodán kívül a Dunaújvárosi Egyetem már rendelkezik egy irodával, amely Pekingben található.