A DUE Felvételi Felkészítő Programja egy olyan komplex szolgáltatáscsomagot kínál Neked, legyél középiskolás, vagy már érettségizett jelentkező, amely által tudatosan építheted karrieredet az elengedhetetlen matematika és angol nyelvi területen. Matematika tanfolyamra jelentkezni az idén érettségizőknek 2019. január 5-ig van lehetőségük, a jövőre érettségizőknek 2019. február 4-ig, valamint angol tanfolyamokra 2019. február 4-ig lehetséges.

Célunk, hogy elősegítsük a megfelelő eredményű középszintű matematika érettségidet és hozzásegítsünk a középfokú, C-típusú nyelvvizsgához. Ha elkötelezetten és kitartóan elvégzed a kiválasztott felkészítő programot, úgy a sikeres matematika érettségi és középfokú angol nyelvvizsga birtokában bekerülhetsz a Dunaújvárosi Egyetemre, ahol havi 2 x 15 000 Ft ösztöndíjat kapsz az első tanévben és a különféle tanulói életpálya-modelleken keresztül egyenes út vezet a diplomáig, illetve az első munkahelyedig!

A program három fajta csomagot tartalmaz. A matematika érettségire való felkészítés célja a DUE felvételi követelményeinek megfelelő, sikeres középszintű matematika érettségi. Ez a csomag a 11. és 12. évfolyamos diákoknak szól, valamint a korábban már érettségizett jelentkezőknek. Félévente 15 héten keresztül, összesen 32-34 órában zajlik a program, hetente 2*45 percnyi kontaktórával. Az órák hétköznapokon, 15 óra után, a DUE campuson tartják meg, amelynek díja 800 Ft/45 perc. Az Angol középfokú (C-típusú) nyelvvizsgára való felkészítés (Career Building: B2 Level English Language Exam Preparation) célja 2020 januárjára sikeres, államilag elismert, KER B2, C-típusú nyelvvizsgát tenni. Ennek érdekében nyelvi szintemelő tanfolyamok (90 óra/félév) és a kiválasztott nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam (60 óra) vehető igénybe. A felkészítő tanfolyamra a középiskolák 10. – 13. évfolyamos diákjait és a már érettségizetteket, de nyelvvizsgával még nem rendelkező jelentkezőket is várják. A tanfolyami forma mindkét típusú felkészítésben heti 2*3*45 percnyi kontaktóra és online gyakorlásból áll. Az órákat hétköznapokon 15 óra után a DUE campuson tartják meg. Az órák díja 800 Ft/45 perc. Lehetőség van a matematika érettségire és az angol középfokú nyelvvizsgára való felkészítési programot együttesen is igénybe venni. Ingyenes vizsgafelkészítés lehetősége az EFOP 3.4.4-16 pályázat támogatásával a legjobban teljesítő hallgatók számára.

Matematika tanfolyamra jelentkezni az idén érettségizőknek 2019. január 5-ig van lehetőségük, a jövőre érettségizőknek 2019. február 4-ig.

Angol tanfolyamokra 2019. február 4-ig lehet jelentkezni.