2017 szeptemberében az esemény harmadszorra kerül megrendezésre Európa 31 országában, amely továbbra is a következő kiemelt témákat foglalja magában: oktatási környezet, munkahelyek, szabadtéri események, sportklubok és fitneszklubok.

2017. szeptember 20-án országszerte az összes felsőoktatási intézményben egyszerre tartották meg a Sportnapot, melynek célja többek között, hogy ráirányítsa a figyelmet a sport fontosságára a felsőoktatásban, arra, hogy a szellemi felkészültség mellett a fizikai edzettség is ugyanannyira fontos a jövő értelmisége számára.

A Dunaújvárosi Egyetemen a különböző sportágak mellett lehetőségük volt a hallgatóknak egy versenyen is részt venni. A #BEACTIVE az edzettség, ügyesség mellett a szerencsét is figyelembe vette. „A hétköznapok bajnokainak” 20 kosárlabda pattogtatást, 10-10 röplabda, illetve tollaslabda átadást kellett véghezvinnie ahhoz, hogy részt vehessenek a sorsoláson. A versenyzők között 3 résztvevőt sorsoltak ki, akik egy-egy 10.000 Ft-os Hervis sportszer-utalványt nyerhettek.

A nyertes hallgatókat 2017. szeptember 26-án Balogh Bertalan, a DUE Sportegyesület elnöke és Kővári Dániel, a Hallgatói Önkormányzat elnöke sorsolta ki.

A 3 győztes hallgató pedig, akik Hervis sportszer-utalványt nyertek: Szerdahelyi Éva, Maglódszki Szabolcs és Mészáros Árpád.
Gratulálunk nekik! A nyereményeiket 2017. szeptember 29-én, pénteken vehetik át 10:00 órakor az egyetem Sportirodájában.