Fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt dr. Bittner Péter főiskolai tanár, a közgazdaságtudományok kandidátusa.

Dr. Bittner Péter 2004. áprilisától 2011. június végéig volt a Dunaújvárosi Főiskola oktatója. A Vezetés- és Vállalkozástudományi Intézetben intézetvezető helyettes és a Vezetéstudományi Tanszék vezetője volt, emellett a műszaki menedzser szak szakfelelőse.

Főiskolai munkásságának meghatározó eredménye a bologna-rendszerű képzésre való átállás, a műszaki menedzser BSc alapszak új tantervének, követelményeinek kidolgozása. Aktív, elkötelezett tevékenysége hozzájárult a műszaki menedzser képzés gyakorlatorientálttá tételéhez, a szakmai színvonal növeléséhez.

A főiskoláról való távozása után is rendszeresen segítette volt kollégái munkáját. Részt vett a műszaki menedzser záróvizsgákon, és az évente megrendezésre kerülő Tudomány heti rendezvényen a Vezetés- és Vállalkozástudományi szekcióban színvonalas előadásokat tartott. A főiskola életében betöltött meghatározó szerepéért, a műszaki menedzser szak fejlesztése érdekében végzett kimagasló tevékenységéért az intézmény Szenátusa 2015-ben a Dunaújvárosi Főiskola Tiszteletbeli Polgára kitüntetésben részesítette. Kollégái szerették és nagyra becsülték, kiváló vezető és remek EMBER volt. Emlékét szívünkben megőrizzük!

Dr. Bittner Péter temetése 2017. szeptember 22-én, 11:00 órakor lesz Veszprémben a Vámosi úti temetőben.