2020. november 28-án online nyílt napot tartott a Dunaújvárosi Egyetem a digitális térben!

Nagy sikerrel zárult egyetemünk online nyílt napja szombaton! Interaktív videókkal és tájékoztatókkal készültünk minden felvételi előtt álló diáknak és szüleinek. Az esemény napján több, mint 500 fő tekintette meg a digitális eseményünket! 

Az érdeklődők betekintést kaptak az egyetem mindennapjaiba, képzéseibe, oktatási módszereibe, diákéletbe, ipari kapcsolatokba és az egyetemi campusba! Külön videókban mutattuk meg az egyetemi élet minden velejáróját, hogy a leendő felvételizők biztos információkat és még biztosabb indokokat kapjanak, hogy a DUE a legjobb választás! Mi hiszünk benne, hogy hallgatóink nem csak Neptun-kódok. 

 Az idei első őszi nyílt nap legnépszerűbb területe a videók nézettsége szerint az informatika terület volt, míg a konzultációknál a mérnöki és a gazdasági terület volt. Következő alkalom 2020. december 19-én lesz szintén a digitális térben. A nyílt napot nem csak technikumok, gimnáziumok végzőseinek ajánljuk, hanem bárkinek, aki szeretne továbbtanulni akár diplomás képzésen, akár felsőoktatási képzésen, vagy mesterképzésen.

Amennyiben részt vettél eseményünkön, akkor köszönjük, hogy megnézted nyílt napunkat! Kérlek segítsd munkánkat és értékeld a 2020. november 28-án megtartott online nyílt napunkat.

 

Az esemény megvalósítását az „EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatta.