Érdekel a Dunaújvárosi Egyetem? Többet szeretnél megtudni róla? Kérdéseid vannak? Akkor jelentkezz be november 28-án a Nyílt napunkra a Microsoft Teams applikáción keresztül!

A felvételi időszak minden végzős diák számára stresszes és nehéz. Szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat, mégpedig egy rendhagyó, online nyílt nap keretein belül!

 

Mikor? 2020. november 28-án 10 órai kezdéssel (kb. 1 óra)

Hol? Microsoft Teams rendszerben belépési link segítségével

Esetleg nem jó neked az időpont vagy nem tudtál mindent megtekinteni? Várhatóan 4 további időpontban várunk nyílt napjainkon!

 

Az esemény kezdéseként rövid köszöntők után egy Campus túrát tekinthettek meg, mely során egyedi szemszögből láthatjátok a Dunaújvárosi Egyetem területét.

Ezután négy területet mutatunk majd be nektek, melyek a következők: informatika, műszaki, gazdász és tévés területek. E négy közül tudtok majd egyet kiválasztani, ahol belépés után szintén egy kisfilmet tekinthetsz meg. Ha esetleg több terület is érdekel, akkor sem kell aggódni, ugyanis az esemény utáni héten visszanézhető lesz a nyílt nap.

Az esemény zárásaként pedig egy élő beszélgetős workshop következik, ahol minden területtel kapcsolatban feltehetitek majd kollégáinknak kérdéseiteket.

Szó lesz a képzéseinkről, a Campusról, a duális képzésünkről, a diákhitelről és egyéb programjainkról!

Az esemény fő támogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

 

A nyílt napra egy Facebook eseményt is létrehoztunk, melynél megtalálod majd egyebek mellett a belépési linket is: https://fb.me/e/3frjJcAn9

Addig is tekintsd meg honlapjainkat és nézd meg a közösségi oldalainkat!

A felvételi időszakról a legfontosabb tudnivalókat pedig a linkre kattintva megtalálod: http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel

 Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!