Nagy léptekkel halad előre a Dunaújvárosi Egyetem TikTok csatornája, legújabb videónkban a Hallgatói Önkormányzat elnökségi tagjai mutatkoztak be!

Köszönjük szépen, hogy az elmúlt napokban egyre többen követitek be a TikTok csatornánkat, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy szórakoztató tartalmakat közvetítsünk nektek már ott is! Ha még nem láttátok legújabb videónkat, lépjetek be az alkalmazásba és tekintsétek meg, ugyanis a Hallgatói Önkormányzat elnökségi tagjai mutatkoztak be egy rövid koreográfia keretein belül!

Egy-egy videó elkészülését megelőzően hosszas ötletelés és próba előzi meg. Biztos titeket is érdekel, vajon hogy készülnek ezek a videók, ezért mutatunk nektek egy képet az alkotási folyamatról, melyet a cikk végén láthattok!

Reméljük, szeretitek ezeket a tartalmakat is, és hogy épp annyira várjátok már a következő videót, mint mi! Nagyon izgalmas ilyen tartalmakat gyártani, főleg Nektek!

Ha még nem tettétek meg, kövessetek minket és hamarosan újabb videókkal jelentkezünk!

Az oldalunkat erre a linkre kattintva tekinthetitek meg: https://www.tiktok.com/@dunaujvarosiegyetem

Legújabb videónkat a HÖK csapatával itt láthatjátok: https://www.tiktok.com/@dunaujvarosiegyetem/video/6885681328298134785