Töltsd ki a kérdőívet, mely kevesebb, mint 15 percet vesz igénybe! A kérdőív végén azonnali, személyre szabott visszajelzést kapsz preferencia profilodról. 

 

A válaszadók egy sorsolásos nyereményjátékban vehetnek részt (a nyeremény egy bruttó 950.000 Ft értékű 2021 végéig beváltható utazás; a válaszadók nyereményjátékban való részvétele opcionális, mely azonban a kérdőívrészeként a szabályzat elfogadását igényli).

A PwC Magyarország már negyedik éve méri fel játékos formában a hazai diákok, felsőoktatásban tanulók és munkavállalók preferenciáit, azt vizsgálva, hogy milyennek látják az ideális munkahelyet.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik most a Dunaújvárosi Egyetem is. A felmérést már 60.000 ember töltötte ki és most számodra is nyitott a lehetőség, hogy elmondd: milyen számodra az ideális munkahely.

A felmérés gyorsan (10-15 perc), bármely eszközről kitölthető, melynek során többek között fizetés, karrier, személyes fejlődés, munka-magánélet egyensúly témákban mondhatod el: mi számodra a legfontosabb. A kitöltés végén személyre szabott, azonnali visszajelzést kapsz saját preferencia profilodról, és a számodra legfontosabb juttatásokról.

 

A kérdőívet itt érheted el: https://evp.pwc.hu/?loc=MilyenMunkahelyetSzeretnek&uid=40000001292

 

A felmérés teljesen anonim, ezért bátran mondd el véleményedet!

A linket kérlek, ne oszd meg senkivel, ez a Dunaújvárosi Egyetem egyedi linkje!

 

Köszönjük véleményedet!

Üdvözlettel,

PwC Magyarország