Jelentkezz Te is az angol nyelvi felkészítő programunkra, amely nem csak a Dunaújvárosi Egyetem hallgatóinak, az érdeklődőknek is egy remek, díjmentes lehetőség! Mutatunk 5 indokot, miért ajánljuk!

 

Egészen október 18-ig van lehetőség a jelentkezésre, ahol díjmentesen, online formában szintemelő vagy nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon vehetsz részt. A képzés 60 órás és a jelentkezők 3 csoportba osztva végzik el a tanfolyamot.

Ha még mindig nem sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, akkor most mutatunk 5 további indokot a nyelvvizsga mellett!

 

  1. Nyelvvizsga bizonyítvánnyal, azaz nyelvtudással a munkaerőpiacon sokkal könnyebb az elhelyezkedés, hiszen a legtöbb nagyvállalatnál is már kritérium a nyelvvizsga!
  2. Ha nem is kritérium, de a legtöbb helyen nagy előnyt jelent a nyelvvizsga, talán még magasabb pozícióba is kerülhettek emiatt!
  3. Akár alapképzésen vagy, akár FOSZK képzésen, de szeretnél majd teljes értékű diplomát, az okleveled átvételéhez szükséged van nyelvvizsgára!
  4. A felvételinél plusz pont jár a nyelvvizsga bizonyítványért, így ha ebben a tanévben jelentkezel hozzánk, még időben tudsz vizsgát tenni a felvételihez!
  5. Idegen nyelvtudással nemzetközi lehetőségek várhatnák rád mind a tanulás, mind a munka területén!

 

Ha legalább egy az alábbi pontok közül fontos számodra, akkor Te se hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen a Dunaújvárosi Egyetemen ingyenes tanfolyammal tudsz nyelvvizsgára felkészülni, ráadásul mindezt otthonról, akár a kanapédról is el tudod végezni!

Ne feledd, október 18-ig tudsz jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

 

Az EFOP - 3.4.4. 16-2017-00022 számú projekt támogatásával.