Támogatott formában is elérhető az idén második alkalommal induló képzés, mely a Paks II. Zrt., a Dunaújvárosi Egyetem, és öt további felsőoktatási intézmény együttműködésével jött létre!

Ismét van lehetőség jelentkezni a Dunaújvárosi Egyetem atomerőművi üzemeltetési szakmérnök és szakember szakirányú továbbképzésére.

Idén 25 fő számára díjmentes a képzés a Paks II. Zrt. támogatásának köszönhetően, további 15 fő pedig önköltséges formában tud részt venni rajta.

A 2019/2020-as tanév volt a képzés első éve, a résztvevők pedig idén júliusban vizsgáztak le. A végzett hallgatók már egyedülálló tudással rendelkeznek ezen a szakterületen.

A releváns szektorban dolgozók számára ez egy egyedülálló és kihagyhatatlan alkalom, hiszen a résztvevőkre kiváló lehetőségek várnak az energetika és a nukleáris iparban egyaránt.

A jelentkezési határidő: 2020. augusztus 24. 23:59

A felvételi elbeszélgetés időpontja: 2020. augusztus 28. 9:00

Bővebb információkért látogasson el honlapunkra: http://www.uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1162-atomeromuvi-uzemeltetesi-szakmernok-cikk

Jelentkezzen Ön is a Dunaújvárosi Egyetem és a Paks II. Zrt. közös képzésére és legyen részese egy egyedülálló oktatásnak!

 Forrás: www.paks2.hu