Azok számára is létezik több opció, akik munka mellett szeretnék elvégezni a tanulmányaikat. Az egyik ilyen lehetőség a szakirányú továbbképzés a Dunaújvárosi Egyetemen!

 

A szakirányú továbbképzés az alapképzésben megszerzett végzettségre és meghatározott szakképzettségre épülő, oklevéllel záruló továbbképzési forma, mely további, speciális szakirányú szakképzettséget biztosít.

 

Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik speciális tudást szeretnének szerezni a lentebb található területeken. A szakvizsga a gyakorlati tevékenység tudatosabbá tétele mellett előnyös az életpálya modellben a magasabb besoroláshoz. A képzés 2-4 félév, de, ha úgy gondolja, hogy a mintatanterv alapján vannak olyan tárgyak, amelyeket más intézményben teljesített, ezeket befogadhatjuk és így rövidíthető a képzési idő.

 

Egyetemünkön az alábbi szakirányú továbbképzési szakok kerülhetnek indításra költségtérítéses formában. Meghirdetésük minden félévben (szeptember és február) történhet, minimum 15 beiratkozott fő esetén indulnak a képzések.

 

Egyéb szakirányú, nem szakvizsgás képzéseink:

 

Ha valamelyik terület felkeltette az érdeklődését, ne habozzon és jelentkezzen a Dunaújvárosi Egyetemre!