Még vasárnap éjfélig van lehetőségetek leadni pótfelvételi jelentkezéseteket! Ha elbizonytalanodtatok, melyik szak érdekelne Titeket a legjobban, ebben a cikkünkben tudunk Nektek segíteni!

Ne engedd el az egyetemi álmaidat, add le a jelentkezésed Te is a Dunaújvárosi Egyetem valamelyik képzésére.

 

Az Egyetem hat alapképzési szakot indít. Idén már emelt szintű érettségi szükséges az alapképzésekhez a pótfelvételin is, de már van lehetőség államilag támogatott képzést is megjelölni.

Az alapszakokat, a pontszámokat és a tandíjakat a következő táblázatban foglaltuk össze:

 

Pontos, mindig aktualizált információk: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=10&oldal=2&elj=20p

 

Nagyon fontos, hogy a pótfelvételi során már csak EGY képzést lehet megjelölni! Van azonban lehetőség levelezős képzésre is menni a nappali képzés mellett. Nálunk ugyanis a levelezős hallgatók különösen fontosak. Az oktatók és a dolgozók mindent megtesznek azért, hogy a hallgatók a munka mellett is ugyanolyan jól tudjanak teljesíteni.

Az Egyetem számára fontos szerepe van a hallgatói sikeresség támogatásának, a családias környezet pedig ehhez adott.

 

#dunaujvarosiegyetem, az Egyetem, ahol több lehetsz!

Bővebb információkért érdeklődj kollégáinknál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy látogass el a felvi.hu oldalra.