A Dunaújvárosi Egyetem, minden évben megrendezésre kerülő öregdiák találkozója 2020. október 17. napján valósul meg.

 

Az Alma Mater Találkozó és Szakestély 2020 elnevezésű esemény korábbi dátuma május 23. volt, azonban a járványhelyzet miatt lemondásra került. Kalocsai Imre, az Alma Mater Kör elnöke szerint, az öregdiák találkozó azon fontos események közé tartozik az Intézmény életében, amely megtartása minden évben jelentőséggel bír, mind az Egyetem, mind a résztvevők életében.

 

Jelentős az Intézménynek, hiszen ezzel is megmutatkozik az a munka, amelyet évről évre végez, hogy a dunaújvárosi felsőoktatás megálljon a lábán és tovább növekedjen, és jelentős a résztvevők életében is, hiszen mindenki számot vet az életével kapcsolatban az Alma Mater falai között: honnan hova jutott és ehhez mennyiben járultak hozzá a Dunaújvárosban eltöltött évek.

 

Az esemény keretében a már végzett és jelenlegi hallgatók megismerkedhetnek egymással egy zenés, táncos programon, és akár fontosabb kapcsolatok is kialakulhatnak.

 

A rendezvény helyszíne: Dunaújvárosi Egyetem campus területe

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 18. (péntek) 23:59:59

Jelentkezési felület: https://forms.gle/UNTfm4kCYonw5Ryq7

 

Az eseménnyel kapcsolatban érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen tudnak.