Válaszd Te is az ország egyik legfelszereltebb felsőoktatási TV stúdióját! Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

 

A DUE professzionális TV stúdiója a rendelkezésedre áll, hogy megvalósítsd álmaidat!

 

A teljesen felszerelt stúdióban lehetőséged van bármilyen tévés munkát kipróbálni, legyen az vágó, operatőr, cameraman, világosító, hangtechnikus, súgógép kezelő vagy akár rendező is.

 

A 10mx20m, 5m belmagassággal rendelkező, szakszerűen felszerelt stúdiónkban a 4 db rendszerbe kötött Black Magic studio cam segíti munkádat. Velük nincsen lehetetlen a falak között. Az 5 db külső helyszínre vihető kamera, Sony HDV és XDcam pedig az ég alatt fog téged közelebb vinni a célodhoz.

 

A zöld hátteres híradós szekció, az 500/1000/2000 W dimmelhető lámpákkal lett felszerelve, hogy a médián belül minden területet lefedjen. Legyen szó tudósításról, vagy bármilyen projectmunkáról, velünk mindenre fény fog derülni.

 

A nyersanyagokat a 2 db Avid Media Composer vágó és utómunka állomáson leszel képes formába önteni. Az alkotásaid itt fogják elnyerni végső formáját, a tudásod ott fog a legtöbbet bővülni is.

 

Még ha a választott szakod nem is kötődik a médiához, de kedvet érzel magadban, bármikor csatlakozhatsz a tanórákon kívüli csoportokhoz, hogy együtt alkothassatok professzionális segítséggel!

 

2020 szeptemberben ezeket a média képzéseket indítjuk:

 

2 éves felsőoktatási szakképzés: Televíziós műsorkészítő

 

3 éves diplomás képzés: Kommunikáció és médiatudomány

 

#DunaújvárosiEgyetem Az Egyetem, ahol több lehetsz!