Már csak két hét és az innovációs világ egyik legmeghatározóbb szakmai eseménye Magyarországra érkezik. Az esemény díjmentes, de regisztráció köteles! Mi ott leszünk! És Te?

Az International Telecommunication Union (ITU), az ENSZ távközlésért felelős szervezete idén szeptember 9-12 között, Budapesten rendezi meg éves konferenciáját, ahova a világ összes pontjáról érkeznek az innovációs és a telekommunikációs szektor legnagyobb döntéshozói és szereplői.

Az Internet Generation Day, melynek keretében a szervezők 2019. szeptember 12-én egy egész napot szentelnek a fiatal korosztály és az egyetemisták számára kifejezetten rájuk szabott programokkal a legnagyobb egyetemek és az innovációs szektor legmeghatározóbb intézményeinek részvételével!

Mesterséges intelligencia kiállítás és előadások, Kvantum számítástechnika előadás, Robotika és Önvezető autózás első kézből, VR/AR eszközök és előadások, Űrkutatási konferencia, Internet Generation konferencia, Fintech és pénzügyi tudatosság előadás, Demystify Coding workshop, Médiaértés workshop, a Sharing Economy szabályozási kérdései és még számos hasonlóan izgalmas program.

Ingyen megnézheted az ITU kiállítást, ahol vezető innovatív cégek mutatják be a fejlesztéseiket.

Látogass el az  Internet Generation Day hivatalos weboldalára, ahol megtalálod a teljes programot és regisztrálni is tudsz, hogy nehogy lemaradj az eseményről!! 

 Regisztrációs link: https://telecomworld.itu.int/take-part/register/ 

Regisztrálj még most, és nem csak, hogy ingyenesen részt vehetsz az innovációs világ legmeghatározóbb eseményén, de még az utazásodért sem kell fizetned Magyarországon belül!

Ne maradj le, regisztrálj még ma az egyetemen!

Tarts Velünk szeptemberben 12-én a Hungexpon! Várunk!