A Dunaújvárosi Egyetem számos lehetőséget kínál kibővült ipari és duális partneri körével a felvétel előtt álló hallgatóknak, hogy tanulmányaik mellett egy biztos karriert építhessenek.

 

2014-15-ös tanévtől kezdve indít a DUE gyakorlatorientált, ipari igényeknek megfelelő duális képzést. Közel 30, országosan elismert és a munkaerőpiacon abszolút a versenyszféra élmezőnyébe tartozó partnereinknek köszönhetően hallgatóink biztos karrier előtt állnak. Alkalmazott tudományok egyetemeként fontos ipari, kutatási, oktatási területünk magasabb szintre emelése.

Duális képzésre azon hallgatók jelentkezhetnek, akik felvételt nyernek a Dunaújvárosi Egyetem államilag finanszírozott duális képzésre meghirdetett szakra és beiratkoznak az egyetemre. Továbbá fontos, hogy a vállalati felvételi eljárás során kiválasztásra kerüljön az adott partner által.

Az egyetem hét alapszakán indít duális képzést:  

  • anyagmérnök,
  • gazdálkodási és menedzsment,
  • gazdaságinformatikus,
  • gépészmérnöki,
  • mérnökinformatikus,
  • műszaki menedzser,
  • műszaki szakoktató.

Intézményünk büszke arra, hogy a hallgató nálunk nem csak egy Neptun-kód, hanem egy olyan család tagja, ahol az emberek figyelnek a másikra és segítik egymást. Létrehoztuk a Hallgatói Sikerességet Támogató programot, a HASIT-ot, melynek köszönhetően a hallgatói lemorzsolódás 20%-kal csökkent.

Fontos kiemelni, hogy emeltszintű érettségi, és középfokú nyelvvizsga bizonyítvány nélkül utoljára 2019. július 27. és 2019. augusztus 7. között van lehetőség jelentkezni egyetemi alapképzésre. A pótfelvételi során a DUE minden képzését meghirdeti nappali és levelező tanrendben.

 

Jelentkezz még most a Dunaújvárosi Egyetemre, és alapozd meg a jövődet nálunk!

Bővebb tájékoztatásért keresd fel honlapunkat. http://uniduna.hu/koszonto-dualiskepzes

 

A Dunaújvárosi Egyetem Duális képzését az EFOP-3.5.1-16-2017-00006 projekt segíti.