Mutatjuk a felvételivel kapcsolatos dátumokat, feladatokat.

Minden felvételiző ellenőrizheti adatait – személyes információkat, benyújtott dokumentumokat, megjelölt képzéseket, ez utóbbiak sorrendjét, módosíthatja adatait, pótolhatja az esetleg még hiányzó dokumentumokat, és láthatja a feldolgozottság állapotát. Az e-felvételin keresztül kérheti a hibásan megadott adatok javítását, módosítását. 2019. április 19.-től ugyanitt nézheti meg, hogy a meglévő adatok, bizonyítványok alapján hány pontja van abban a pillanatban, vizsgaeredményeit, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot.

A május-júniusi érettségi vizsga bizonyítványát nem kell feltölteni, de a felvételiző a nyelvvizsga bizonyítványát 2019 február 17 után kapta meg, akkor a felvi.hu rendszerben meg kell adnia a nyelvvizsga adatait.

A következő feladat a sorrendmódosítás, amelyet 2019.07.10-ig lehet az e-felvételin keresztül módosítani, illetve a megjelölt jelentkezési helyeket visszavonni.

Minden jelentkező számára fontos az e-felvételire rendszeresen ellátogatni, hiszen itt tudhat meg fontos információkat, ezen a felületek keresztül érkeznek a fontos üzenetek például a hiánypótlásra való felszólítás is.